Saturday, July 7, 2012

Super Summer Cake Kokuryu

assalamualaikum,

okey kali nie aku nk kongsi sikit kat korg pasal satu bedak compact nie...
humm dengar cerita bedak nie agak famous dan tengah hangat kat malaysia sekarang nie..

jadi aku pown try la google bedak nie, ternyata bedak nie hanya ada kat negara arab je..
aku pown try lah cari n beli satu hahaa,,, bkn ape saje je nk try nnti klw kesannye baek bole lah aku bawa balik jual kat malaysia nnti hehee...

korg pown bole la google pasal beda nie name dia SUPER SUMMER CAKE kokuryu ...


okey nie kesan dia selepas aku pakai,,, okey sangat best nampak perbezaan hehee...
harga yang berpatutan dan tidak mahal....

cubelah korg cari kat malaysia ada jual kew tidak heheee
pastu bg taw aku harga dia berapa.. mne taw korg bole dapat dengan aku harga yang lebih murahkan hehee..

pape pown aku sudah shantik sekarang heheeeee

13 comments:

  1. Replies
    1. ala kak... kat doha kat dh ada jual.. lagi murah dri yang kat sini kan ehehe

      Delete
  2. kat mane beli ni?cerita sikit keistimewaan dia..hehe

    salam kenal dari waalid from egypt..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt beli kat mesir je.....

      on kelebihan dia
      1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation.
      (xperlu pakai apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.)
      2) mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih n sebagainye.
      So, sesiapa pun boleh pakai.
      3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari….
      makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik….
      4) tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,
      basah atau terkena air, sebab ianya natural terus meresap ke kulit.
      5) lebih tahan lama n jimat dari bedak biasa
      6) tahan selama 8 jam
      7) produk halal n boleh di bawa solat…

      Delete
  3. ape kebaikan produk ni? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie kebaikan dan kelebihan dia

      1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation.
      (xperlu pakai apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.)
      2) mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih n sebagainye.
      So, sesiapa pun boleh pakai.
      3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari….
      makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik….
      4) tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,
      basah atau terkena air, sebab ianya natural terus meresap ke kulit.
      5) lebih tahan lama n jimat dari bedak biasa
      6) tahan selama 8 jam
      7) produk halal n boleh di bawa solat…

      Delete
  4. Replies
    1. hummm RM68?? perghh mahalnye... hummm bole dpt 5 kat sini klw RM68 TU.... harga kat sini dlm L.E20.. dalm RM11 laaa

      Delete
  5. awak jual berapa RM??? interested if murah ...

    ReplyDelete
  6. nice review..

    looking for kokuryu super summer cake? blh tgk page i ye. thanks. ^^ http://www.facebook.com/AaraArissa

    ReplyDelete