Friday, June 29, 2012

~Lama bertukar Baru~

assalamualaikum...
pepatah ada mengatakan "bersabar membawa kejayaan yang besar, hasil yang baek"
okeyh berkat aku bersabar kowt nie... dapat laptop baru alhamdulilah
sebelom nie kan umah aku kene pecah kan habis laptop aku dan kawan2 aku pown kene rembat

huh ingatkan sebelom nie nk beli baru lepas kene rembat tue.. tapi xpew lepaskan exam dulu
bila exam dah habis baru aku beli baru,,,, uuhuhuhu mula2 lepas kene rembat tu rasa down gila kowt
uhuhu dh lah berjauhan degan familykan,, pastu laptop pulak kene rembat..
ergkkk panas gile hati time uh... klw dapat lah perompak uh memang mati kowt kene tibai uhuhu

humm tp benda dh lame terjadi so redoo je laaa

berkat sabar jadi dapat lah laptop baru nie


yang pic atas sekali tue laptop lama aku, memang rindu gila kat laptop tu.... byk kenangan gamabr2 peribadi aku dalam laptop aku... uhuhu sayang sangat-sangat uhuhu .....tp xpe nk buat mcm mne kan benda dh nk jadi.... dugaan je tue

pic yang ke dua uh ,, ok lepas laptop hilang jadilah mcm uh.... yg menyirap tue dia rembat laptop, mouse, cooler, dan cajjer sekali uhuhu.. dan dia tinggalkan batry... okey aku heran kenapa dia tinggalkan batry uh.... huh batry uh jadi kenangan lah jawabnya... aku simpan sampai sekarang

pic yang ketiga uh adalah laptop baru.. okey hapi gila ada laptop baru,,, semangat aku kembali semula,, semangat yang laen macam la huh super power punye semangat...

huh okey la ape-ape pown sabar tu sangat penting ..ingat tue

5 comments:

  1. kena rembat?pak arab ke?haishhhh.....jga dri dsana..hehe..untung dpt laptop baru :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ..pak arab yang rembat.. uhuhu redo je la.... 4laptop mase tue kene... duit2 lagi.... huh byk juge yang rugi mase uh

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. lama dah tak dengar kabo membe aku sorang nie nun jauh di sana...LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahrain.... hehee laa kan fb ada..... twitter pown ada bole follow @aki91_sem

      Delete