Thursday, June 28, 2012

~Kaki Like~

huh... sejak dua menjadi nie kat fb dah ada kaki like, huh aku tanya kat dia.. "wah rajin like" dai cakap "suka suke je,, sebab kadang-kadang geli hati baca status gelak sorang.. benda nie jadi macam mengubat tensyen" dalam hati aku berkata.. wah idea baik nie baca status-status yang lama kan pastu like hehee mesti seronok tapi aku tak pernah cuba lagi..


huh thanks yea adha adam sebab like kite punye status,, kite punye pic hahaaaa memenuhkan noti.. sampai susah nk nengok noti-nati yang laen hahaa

beruntung la ada kawan fb mcm nie kan heheee... sangat terbaikk
okey korg semua yang ada fb bole la cari name dia kat fb "adha adam" huh pastu add laa
dia nie okey dan sporting walaupown baru kenal heheehe

No comments:

Post a Comment