Thursday, June 28, 2012

~Bekpes/sarapan di MESIR~

assalamualaikum para follower ku sekalian,

hari nie entah tetiba aku tak bole nak tido  tido pown sekejap je. kali nie aku nak memperkenalkan kat korang antara makanan orang mesir yang boleh aku layan laa

nengok kat gambar nie!!


hah nie dia .... aku bekpes benda nie lah td.. ok yang macam keropok lekor uh name dia to'miah, kentang goreng, ada telur, yang merah tue, syaksuka dan masa'ah dan paling spesial kat hujung sekali uh roti eish best hehee makan sekeping je dah kenyang, tapi yang power makan 2 or 3 tu memang hebat la dia..

kalau korg nk rase meh datang sini... modal semua baru dalam RM 10 je bole makan untuk 10org.. huh jimatkan hahahaa...

ape2 pwon kalau korg ada kat sini pelbagai makanan korg bole makan cume lalu dengan tak lalu je

aku nie memilih sikit,, agak2 nengok laen macam sikit je terus tak lalu nak makan
tak taw lah kenapa hahaa

ok tataplah gambar makanan tue sampai puas ea

No comments:

Post a Comment