Tuesday, April 3, 2012

~Howt DiFacebook~

semua orang pernah menjadi terkenal xkirelah dikampung, disekolah di universiti dan macam-macam lah kan... cume aku tabikk kat sorang friend aku difb nie mendapat likerrrrss terbanyak.. huh... mgkin dia nie artis kowt...... btw to amirul syazwan "mintak izin jap nk gune fb awak untuk entry kali ini yeaa"

okeyh nie fb diaa  ,,


oke sape-sape yang nak add dia nie boleh lah add yea... klw friend dia dh penuh korg subcribe jee... like di punye wall banyak2 hihihihi..... terhebar lah kau bro.... ape2 pown untuk semua kene lah berhati-hati gune fb nie... jangan letak hal-hal pribadi dalam ni.. takowt kene hack susah nnti... sb si amirul syazwan nie fb dia dh penah kene hack..... perghhh teruk uh.... mgin ada org jeles kowt yang dia nie selalu dapat like terbanyak.. tak sampai 10minit dah beratus dh yang like dia punye status.... huh mesti laju je notification diakan hehee... okey... cukup cukup sudah ...cukup sampai disini saja hihihih

1 comment: