Tuesday, January 3, 2012

~Selamat Kembali KeAlam Persekolahan~

Assalamualaikum dan salam sejahtera huh dalam keboringan di petang selasa nie tetiba nk hupdate blog.. bkn ape sje je hahaa... xde lah sebenarnye nk wish kat hadek2 yang akan bersekolah kembali pada esok rabu bertarikh 4.januari.2012 huh mesti seronokkan setelah lame bercuti,, huh nnti mesti kat sekolah korg dok sebok cerita pengalaman masing2 time cutikn haha x yah nk bohong lah kan hihi sbb diri sendiir dh pernah lalui.. silap2 nnti korg dok cerita dok gosip start dari masuk sekolah sampai abih sekolah kah kah kah
ok ape2 pown korg kene bersemangat mulakan azam baru pasti kan pencapaian korg lebih dari dri ahun sebelomnye... banggakan lah parents korg yea... ingat uh.. tiada ape yang boleh balas jasa diaorg selain kejayaan kite dalam pelajaran,,, ingat tue yea,,,,

kali aku xde gambar nk letak kat sini,,, tp lau nk nengok gambar klik la entry2 yang lepas... dh byk kowt gambar yang kat sini,,,

ok sampai disini je tok ari nie hahaa dan tok pengetahuan semua nie adalah entry pertama tok tahun nie. perghh bangga saia ahahaa

dh dh kang makin lame tulis makin byk mengarang makin melalut plak hahahaa.. ok jumpe kat entry akan datang yea... peace

No comments:

Post a Comment