Thursday, January 26, 2012

~Exam Tamat~

huh seminggu sudah exam aku selesai, macam2 jawapan aku isi kat dalam tue... time exam mcm2 sakit datang.
sakit nk tido, sakit malas uhuhuhu pening aku nak menangani sakit2 mcm tue,, lak uh exam dimusim sejuk nie
aku pown naek heran laaaa time2 exam lah benda mcm uh datang...

 dan yang pasti secawan teh / kopi pasti xlekang dari aku time study.. maklom lah kan untunk menangani masalah mengantok hahaha

dan dengan secawan air nie memang berkesan tp x berapa mujarab lah hahaaaaa

yang paling pelik tue time study mengantok tapi bile dok depan komputer xplak mengantok
 puhhh dugaan betol laa
saboo jer lah kan hahaa
nie lahhh dikatekan ujian org study. xgitu mak jemah?

okeyh time2 musim sejuk nie, pown lapo juge taw
dan perut selalu lapo ada sekalu uh xtahan
lapo g kuar beli pizza arab

perghh boleh tahan gak pizza nie sedap hahaa
lapo kowt pizza... entah la ape name dia
susah nk sebot pelik plak name dia
kah kah kah..
beli satu je makan 4org


uwaaaaaa makan je kan keje aku ... bkn laaa klw korg nk taw MAKAN NIE POWN SALAH SATU UBAT LEH BUAT PENGUBAT STRESS TAW lau x caye tanya datin maimon hahaa p betol laa cube lah korg try... ingat MAKAN bukan MELANTAK hahaa kang jdi benda laen plak kah kah akh

okeyhhh dek kerana exam dh habis nie memang aku
kat dalam umah nie dh macam cacing kepanasan walaupown waktu sejuk
hahaa pelik kan... tak yah nk pelik sangat ler kan,,
hummm mane taknye.. dok umah tak taw nk buat ape
nk tido,, dh terlebih,,, dok dalam bilik tak kene
dok dpn komputer tak kene
hahaa bosan punye pasan
ibarat tahan kentut kowt ahhaaaa

agak agak korg ler kan ape agaknye aktivity yg best
yang boleh kite buat untuk hilang kan bosan nie yea
aku cuba ajak housemate untuk berjoggin esok.. 
lagi pown esok jumaat mmg free sgt2 hahahaaaaaa

huh ada cadangan nk buat vidoe hahaaaaaaaaaaa
tp malas
nengok tue !!! malas terlalu besar yang amat 
kah2



hah gambar kat atas nie adalah pic paling terbaru sewaktu sbih exam ari uh
sori yea aku x sehensem korg 
aku x mcm korg hensem tp alhamdulilah aku bersyukur diberi 
tubuh badan yang sempurna sebegini alhamdulilah
ok lah korg tenung2 lah pic aku nie sampai lebam kah kah kah
aku dh mengantuk nk tido tdi ada makan2 kat rumah johor rabaah 
kenyang uhuhuhuhu
kenduri bacaan yasin dan tahlil...
ok assalamualaikummmm!!!!! 

2 comments:

  1. yeahhh tq yew dh followwww... hihi hoyeah hoyeah

    ReplyDelete