Wednesday, November 16, 2011

| I.N.D.A.H.N.Y.E . B.U.M.I . A.N.B.I.Y.A.' |

assalamaulaikum wahh ari nie kali ke3 buat entry baru diblog nie... hahaaa sbb bosan & banya idea kowt hihi
kan lau baca jaa enty kat atas tu mmg best kn.. bayangkan lah klw korg berada dibumi anbiya nie.. best sgt2 laa byk pengalaman ,,, pemandangan yang indah2 belaka,,, ok kie nk kongsi beberapa gambar kat korg semua jom saksikan









hah kan pemandangan yang indah sangat best gilew kn bile direnung gambar nie,,, perghh kadang2 teruja juge sbb sempat snap pic2 nie hihihihi
pandai juge lah snap gune encet cikai jeee C6-01 hihihi encet murah je nie uhuhu ape2 pown pasni akan dikongsikan lagi pic2 yang lebih menarik pastikan dan tunggu2 kn yeaa hihihi dan esok akan bergerak ke ALEXANDRIA untuk menzirahi makan2 para aulia,, ulama,,, dan mcm2 lagi.. yeahh x sabar rasenye untuk ke sana.. dan first time rasenye ke sana spanjang 2 thun kat sini hihihihi
ok korg doakan moga selamat lah perjalanan pergi dengan balik aminnn........

No comments:

Post a Comment