Friday, November 11, 2011

| D.I.A.M.&.S.E.N.Y.A.P.S.A.J.A |

yeah selamat pagi org malaysia semua skunk waktu msia kol 2.15pgi n cairo 8.15mlm hummm n gembira + sedih kowt ari nie,
ok part gembiranye adalah,,, blog dh berjaya di edit n ada menu tab bar wahh class jah hihihih... lame kowt try buat benda nie.. tp x jadi2 last buat jadi juge akhirnye,, hampir putus asa jugelah buat benda nie hahah sabo je laa,,,,

hah menu tab yang kaler pink tu

hahaha akhirnye kan berjaya juge buat benda nie uhuhuhu penat juge buat hampir sejam lebih bru berjaya uhuhuhu sebelom nie punye citer lom lagi kan makan berbulan juge nk buat taw uhuhuh.....

huh part sedih nye nie nk citer pown susah sebab nnti ramai yang terasa uhuhu perghhh terasa macam diri kie nie terlalu popular pulak uhuhuh tp hampir2 gak la sbb dh ada peminat ... yeahhhh..... secret admire pown ada taw ,,,, tp tue pown sementara jee..... xkn kekal kowt semua tue... uhuhuhu n org2 kat fb tue yg chat n kie x reply tu sori yea kekadang bz kekadang line tenet nie problem,, ok ..... jangan marah2 xtentu pasal pulak taw... kn

entah lah kan nk cerita pown susah, bile disimpan pown lagi susah,, nk lupekan lagi susah,, kenapa laa terjadi kat diri ku ini,,,
n ada bercakap n bersembang ngan dak umah ... ckp mcm nie kat dia " ea cap klw aku tetibe xde kat umah, brg2 aku, beg, baju n buku aku semua xde juge n dalam mase same korg xtaw juge aku kuar time tu ape perasaan kau" dak umah tu xmampu nk jawab ape2 .. ape yg dia ckp " ko jgn mcm2 aku cari kau sampai dpt nnti" hurmm kdg2 terdetik kat hati nk buat begitu atas sebab2 tertentu laa... entah la kn mgkin dugaan hidup lah kowt...

ok laaaaa sampai sini jee laaaa kowt... masalah yang dtg mungkin mendewasakan kite.. ermmm betul kew??? tp zaman sekarang org yang dh dewasa kite nampak mcm budak2... ape kew??? tepuk kepala hantuk kat dinging bru taw ape jawapannye ....

ape2 pown perlu cooll jeeeeee sbb SEMUA MANUA BOLEH BERUBAH DAN MUDAH BERUBAH ape2 pown kite tunggu jeee....  peaceeeeeeeee

No comments:

Post a Comment