Tuesday, October 18, 2011

|D.I.K.A.L.A.S.E.P.I.D.A.N.K.E.S.O.R.A.N.G.A.N.J.U.G..E.K.E.R.I.N.D.U.A.N|

cairo 8.00p.m wahh baca tajuk entry pown korg dh faham sendiri kan...
semua org akan dan pasti merasan sepi, rindu.. lagi2 org yang berjauhan dengan family..
 perghh mmg agak berat menangung kerinduan itu tak pe lagi,. nie bile kesepian perghhhh
bayangkan lah korg berasa di tempat kie nie,,
tapi alhamdulilah lah ada pengubat tat kala sepi ,, keserongan dan juge kerinduan iaitu radia malaysia
dan ia juge menjadi salah satu radio yang amat kie minat n suke dgr.. skunk dh xde radia laen dh nie jewpp yg selalu dgr.. xkira lah org kate sinar fm best,, hot fm radia no1 msia kew ape2 lah termasuk radio yang laen..
tp radia yang kie minat n selalu sgt dengar ialah SURIA FM http://suriafm.com.my hah nie jewpp yang boleh lah menjadi pengubat rindu kie....

suria fm pengubat dikala kesorangan, sepi, dan rindu
klw korg nk taw best kew x suria fm nie dgr lah ... pasti akan menarik minat anda semua hihihi...
perghhh dh mcm promot dh kn ceh wahhh....
tp mmg best lah segment2 dia time mlm2 ngah study ditemani dengan suria cinta .. fulaweehhh piiiweett
minat sioottt hihihi like like like like like like like like kih3 time nk tido pown layan juge suria dengan di temani breakfast @ suria hihihi laen sikit lah mase cairo n msia kn sbb tu segment yang kie dgr laen sikit kn ahaha
xpew ape2 pown suria fm the best hihihi ok2 hope korg pown dgr lah suria fm nie best taw hihihihi
ok lah nie jewww laaaa skunk nie pown ngah dgr suria fm nie hihihihi suria suria suria hihi pujaan hati ku ....

No comments:

Post a Comment