Tuesday, October 18, 2011

| D.A.L.A.M.L.A.I.N.L.U.A.R.L.A.I.N |

sambil mendengar suria fm, dh amat bosan dan terrrramat sangat nie , jiwa pown mcm x tentu arah...
ok la ari nie cite kisah pasal manusia nie... macam2 manusia nie kite dapat negok ada yang senyum tp dalam jiwa sedih, ada yg diam tp jiwa gembira.. dan macam2 lagi laaa..... kn
sbb kebanyakan manusia nie x suke tunjuk keadaan diri sebenar, bila sedih bila duka bila bila dan bila hanya pendam seseorang, jarang ingin meluahkan kat org laen, sbb ape sbb kadang org yang kite luah kan uh x pernah nk simpan ape yang kite luah kan tu.... tue lah manusia depan cakan laen belakang cakap laen..
ADAKAN nie FITRAH kejadian manusia???? entah lah tepuk dada tanya diri...
tah lah tak taw nk cakap ape... manusia nie pelbagai jenis ,, ada yang bongkak,, ada yang berlagak dan sewatku dengannye dan ada manusia nie jenis yg suke rendah diri dan terlalu merendah diri,,,,
jadi semua hanya diri kite sendiri yang mengubah dan membentuk diri ini........
jadi ape2 pown senyum2 lah selalu.... walaupown luke dihati.....
gambar nie sebagai hiasan jewp hihihihihi senyum itu sedekah.....

jdi sebagai manusia tu kite x perlu lah rasa diri kite nie sangat perfect ,,, selalu merendah diri,, alamakkk dh xde idea pulak nk tulis ape ahaha

ok2 nk citer sikit lah dh teringat pulak nie kan hihih tp lari dri tajuk laa... yeahh akhir nye jadi juge kie buat kaya hah first time nie buat kah kah kah thankss tu kak lela lelrod yang ada kat doha skunk nie hihi..
thankss2 byk2 sbb bg resipi... yeahh ada masa lau akk balik bp sya akan dtg umah yewp ...
dan pagi td makan kaya bersama roti hiih tercapai juge hajat kih3..
ok lah dh zohor skunk nie solat lu....
ada mse kite bersua lagi yeaa... peace no warrr......

No comments:

Post a Comment