Saturday, January 8, 2011

:::EXAM EXAM EXAM:::

exam dh dekat nie tp musim sejuk makin menjadi2...
uwaaaa faham2 lah kan sejuk2 nie mcm2 dugaan uhuhuhuh
sabo jerkk lah kan ermmm
owh skunk nie kul 2.45pg waktu egypt.. 
waktu malaysia 8.45pg ermm beza 6jam jerkkkk
ermm lau xpercaya kire lah sendiri yew heheheeh
hah ok sebenarnye ngah study nie so boring gilew skunk nie
umah nie sunyi sepi jerkkk housemate semua dh
melantak tido yang kie nie
xleh nk tido pulak sbb terlebih minum kopi o pekat td
eheheehe ingatkan nk stay tido dlm kol 1pg kew tp
xleh nk tido pulak
so amik lah peluang nie tok update blog n on9 fb hehehee
org kate sambil menyelam minum air heheheeee
ermm k lah korg semua ape kabar ermmm
moga2 baik dan sihat sejahtera lah hendaknye
ermmm kie pown x tau lah nk citer ape 
entah lah makin hampir dengan exam nie 
mkin byk pulak ragam badan nie
dengan sakit giginyer ,, asik pening kepala jerkkk uhuhu
nk uwat cam ner kan nie lah dugaan time2 nk exam
kie ada ingat satu ayat nie mmg best lah lau didengan dan disebut
" MASALAH YANG DATANG TU AKAN MEMBUAT SESEORANG ITU LEBI MATANG"
ehehee ermmm so kie amik kate2 itu tok bagi lagi semangat kie lagi kuat ar
ermmm untuk mengharungi dugan2 dan ujian2 yang
akan datang ermm
korg pown doa kan lah kie eaaa moga sihat, aman dan makmur ehehee
hah mlm nie 9/1/2011 ajl kn eheheee
housemate pown dh cadang nk nengok live kat tenet hehe
harap2 line ok lah nnti eheeheh 
mcm time nengok malaysia vs indonisia ari tue heheeee
ok2 lah ermm korg nie hah doakan lah kie n rakan2 seperjuangan moga2 
mudah dalam menjawab peperiksaan 
ermmm pening jugak kn nk exam nie
uhuhu dengan kat matrix xsiap lagi ermmm
nampaknye kene guna pasport lah nnti uhuhuhuh
xpew lah yang penting boleh masuk
dalam dewan peperiksaan
hah kie ada beberapa gambar yang nk dikongsi dengan korg nie 
ok2 skrollll ke bwah ea ehehe eee



ok gambar yang kat atas nie 
kie snap mase g umah kawan2 ziarah2 sempena 
nk exam nie
hehehe time nie sejuk gilew hahahaaaaa
snap2 pastu cepat masuk kat dalam umah eheh
kredit to housemate ( kierin n rakib) sbb
tolong snap pic nie yew hehehehehehehee
hah yang berbackgroude buah tue 
kie singgah jap tok minum jus buah2han
ehehehe so sementara tnggu oderr siap snap2 lah 
gamber heheeheee ermmmm byk tau
jus kat sini cume jus mate5 jerkkk xdew hahaaaa
dh dh dh merepek pulak keh keh keh
ok2 ada lagi pic kie nk kongsi nie eeheheeee jap ea


ok2 gambar yang kat atas nie pulak 
hah agak mengejutlah kan ehehee
sbb time nie bumi mesir di basahi dengan hujan 
wahh ujan lagi nie ehehe dh 2 kali ujan sejak
kie sampai akhir bulan sebelas lalu 
ermm walaupown ujan sekejap jerkkk xsampai 5 minit ehehe
tp alhamdulilah lah ada juge ujan kn ehehehehee
ermmmm ujan cuma lalu minum kopi jap ehehee
ish ish ish
housemate n kie time nie hah ape lagi amik ar gambar time ujan turun
tp x bape nampak air ujan tue turun ar 
sori ok
n gambar kat atas tue pown kualiti kurang sbb snap
gune encet ehheehe
dh lah encet cikai jerkkkk eheheheeee
emmm eh k2 lah nk sambung baca buku nie...
mgkin lepas solat subuh baru tido jap eheheeheee
ermmm korg jgn lupe taw doakan kie n kawan2 nie
moga2 berjaya dalam exam dan 
di permudahkan menjawabbb aminnn
k la sampai sini saja cerita hikayat kie heheheee
moga2 korg senang lah baca n hati korg
tenang jerkkkk xdewww
ok kurangkan konrtoversi tingkat kan prestasi eheh
zassssss asslamualaikum
kie tinggah kan entry nie dengan
"muuuuuuwaaahhhhhhhhhhh"
syg korg semua eheheheeeee

2 comments:

  1. salam kenal.amy singgah dan follow sini, jemput ke sinar raudah ye

    ReplyDelete
  2. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih atas kembara ziarah maya”

    ReplyDelete