Thursday, December 2, 2010

::::DeCEmbeR::::

emmm nk mula lagi mane ek???? ermm
k mula dengan salam dulu
assalamualaikummmmmm ermmm badan dilanda kesejukan
jam sekarang baru kul 10.50mlm waktu egypt tp waktu malaysia dh kul 4.50pgi
ermmmmm walaupown malam masih muda tapi mata dh ngantok housemate pown
masing2 dh tido.. tinggal kie kesorang yg berada dalam keboringan
tak tau hendak kemana....
so ape lagi kat umah nie dpt wifi free n dh lame juge blog nie x update
hampir sebulan juge lah rasenyerr
ermmm sebelum nie ada gak nk update tp line wifi ni dh macam biskut dh
ehheeeeee ermmm so mlm nie kie xde ape pe pown nk story 
tp cume sikit pengalamannnn lah kan
ermm pengalaman time di klia pada 20hb novemberr 2010
k mmg x disangka lah kn mase sebelum nk bertolak kat sini....
kie cek in.. so time beli tiket kat situ dia tuliss kie turun kat cairooo
but time nk cek in dia kate flight nie x turun kat cairo tp turun kat alex...
hah alexx????? agak terkezuuuttt gak ar kn
ermmm so kie x byk tanya lah sbb dia kate bile sampai alex nnti
amik tiket flight ke cairo.. ok ar time tue terasa mcm lega ar sikit kn...
so bile sampai2 jerkk kat alex.... indah kate jerkkk 
bkn nyer naik flight lgi tp naek van ... wow 
agak lame gak ar 3jam perjalanan dri alex ke cairooo
wowowowwwwooo dh lah penat gileww
agak berejam rejam dok dlm flight ingatkn sampai2 jerkk leh lah rehat kat umah
tp bile samapi jerkk kene naek kenderaan laen selama 3 jam
uhuhu btw alhamdulilah lah kan selamat sampai 
cume kecewa lah sikit ermmm tp x peww ar asalkn selamat sampai kn kn kn
ehehee ermm tuk entry nie xdew gambar lah ea sowi eheheee
k nie jerkkk tok mlm nieee jumpe lagiiiiiii

No comments:

Post a Comment