Tuesday, July 20, 2010

:::MANA YANG LAGI POPULAR:::

Assalamualaikum Warahmatullahiwabarokatu
Salam Satu Malaysia 
Hikayat Kie kembali lagi 
hah hari ini nk bincangkan mengenai laman sosial...
antara facebook, myspace dan friendster
mana yang lebih popular wat mase skunk...
kie sendiri rase korg pown dh tawu mane yang lagi n
paling popular n memecah rekod laman sosial
huhuhu kie rase jawapan semua ada pada korang sekalian...........
dan bagi kie laman sosial yang paling popular hummm rasenye facebook
huhuhu kadang2 kie merasa heran juga lah.. kenapa facebook menjadi tunpuan buat
budak2 sekarang mahu pown orang2 dewasa sekalian
hummmm tue cume pendapat kie jerr lah
xtawu lah org lain.... masing2 ada pendapat masing2 kan hehehehe
kie sendiri ada laman sosial tersebut
mula2 kie uwat myspace..
dan selapas myspace kie 
uwat pulak friendster hummmm saje jerkk kie uwat
hummm nak try rupe2nye myspace n friendster lagi best myspace hehe
hah lepas kie uwat friendster kie buar pulak facebook.....
n dulu kie aktive dengan myspace
tp setelah wujudnyer facebook
kie aktive pulak ngan facebook nie heheh
kie skunk on9 myspace n friendster
tp tumpuan terlebih pada facebook hehee
lau terperasan ada komen or mesej masuk kat friendster or myspace 
bwu kie replay heheheheeh
hah dan skunk semua laman sosial seperti facebook,
myspace n friendster kie masih gune lagi heheheee
hummmmm walaupown kie jarang bukak friendster... t
hummm ini jerkk tok malam nieh jal 12.21mlm hehheee
oleh kerana xleh tido kie pown boring so update blog pown ok hehee
k lah ini jerrr tok hari ini
hu,,, so lau kie ada modal kie akan isi lagi...
harap tok pembaca yang setia tue
kie ucapkan terima kasih
sayang korg semua heheheee
jumpe lagi pada entri yg baru yew hehhee

No comments:

Post a Comment