Wednesday, June 9, 2010

::::DEBARAN EXAM'''''''''''BUKAN DEBARAN AF OKEYH::::::::

Al kisah Hikayat Kie kembali dengan new entry hehee
hummmm hikatay kie kali ini ingin menceritakan mengenai time exam hehee
huwwaaaaa masuk minggu nihe dh 4paper yang berlalu
hummm ada lagi 6 paper huhuhu
banyak kan hehehe nk uwat mcm mane kan hummm
so balik sesampai jerkkk rumah kie terus tido hehe penat lah kan hehe
hummm azar zohor jerkkk kie bagun n sembahyang hehe
after that hehe kie terus g cc sbb nk update blog nieh ar hehehe
hummm wow 4 paper dh berlalu macam nk gilew kepala otak nieh huhu
hummmm itu bwu 4 paper.... lau 10 paper dh mcm mane kan ek heheheeee
hummm nie kie nk tunjuk pic kie sebelum masuk dewan exam hehe
nengok ar kat bawah nieh hehee
hummmmm yg kanan sekali tue tokmoh
n yang tengah tu badang heheeh n yg kiri tue kie ar ehehe
hah sempoi gilew kan time nk g exam hehee
pakai baju tshirt suar jin ngan selipar hehehe
hummmm mcm poyo jerkkk heheh
tp dh dari awal exam kie pakai mcm nieh cume pakaian jerrrr berubah heheeheh
hummmm
lau korang nengok org mesir lagi ar huhuhu
terlebih over pulak mak nengok hehee
hummmm aduyaaiiiiii dh mcm artis pulak diaorg nieh hehe
hummmm perghhh time nieh sebelum nk masuk exam rase mcm2 gak ar sengugut pown ada kowt hehe
hahahahah
mengarut jerkkk kn heheheheh
tp memang berdebar ar sbb nk menanti soalan ape yg akan terpanpang kat kertas nnti heheheh
bak kate orang penantian satu penyeksaan hehe
mmg betulkan hehehehee
hummm so korang doakn kie jerkkk ea ngan kwan2 kie
sekali taw heheheehehehehe
hah negok muaz heheehe 
bukan main khusuh lagi prepare sebelum nk masuk dewan
heheheehe hummm sampai kie snap gambar dia 
pown dia xperasan heehe sowi muaz heheheeeh
hummm k ar rasenyer dah xde ape2 nk isi kowt heheeh
hummmmm cuma kie nk korg doakan kie ea hummm
kie ada 6paper jerkkk lagi yang akan menanti hehe
huhuhuh mmg cuakk
huhhuhu
pening pown ada heheheehe
hah cume kene usaha n tawakan n doa heheheeh
insyaallah lulus aminnnnn
heheheheee
k la kie dh xde ape2 lagi ar hummmm
so lau kie ada mase kosong kew nnti kie update lagi hikayat kie ini heheheeheh 
k assalamualaikum
luv u all sekalian heheeheheh

No comments:

Post a Comment