Sunday, May 23, 2010

:::::::LEGA SANGAT SANGAT SANGAT::::::::::

Hikayat Kie kini kembali setelah mana
dh lame tidak mengupdate blog ini hehehehee.....
wah hari nieh kie rasa amat leeegggaaaaa sebab td bru lepas exam lisan madah alquran n tawhid
huhuhuhuhuhu mmg sangat2 lega lah mane x nya pertama kali exam lisan depan doktor
hummm huhuhu rase cuak teramat tau heheheeee
dan skunk kie nk cite start n persediaan kie sebelum pergi exam hehehehee
hummmmm satu pengalaman yang x pernah kie buat time nk exam ape dia nk tau kn heheee
kie tak tido semalam hanya sebab risau akan peperiksaan
wah wah wah pecah rekod beb hehehee 
nieh kalau kuar paper kat muke depan tau heheheheheee
ok lah kite citer mase nk g exam pulak waktu pagi2 heheheeee
hummmm kie mandi awal pgi ni.... kul 5 pagi dh siap mandi
heheheeeee semangat beb nk g exam heheheee
n sementara nk tnggu kul 7.30pg sebelum kuar umah kie berangan cikit hehehe
nk nengok x gambarnyer hehehee nengok kat bawah eh
hehehe muke kie mmg still cumil kan hehehehe
hah tue korg jgn lah nk jeles eh hehehehee
hummmm tp kie g exam xder ar mcm nieh siap nk
pakai tie tue huhuhuhuhu nieh cume berangan 
jerkkk sebelum nk g exam
huhuh nk hilangkan gubra gugup... n mcm2 lah hehee
hehee nengok kat belakang tue diorg ada yg masih tido
hummm tue budak2 syariah hehehe diaorg xde exam so membuta lah kan hehehe klw kie time x exam pown membuta heheheeehee
kie selalu membuta sampai zohor hehee
tp nasib baik lum pernah terlajak sampai asar
tp mintak2 jangan lah kan heheh x bagus 
heheheheheheheehe
hah korg nampak kn almari yg terbukak tue
hummm tue lah almari kie heheheheee
hummm bersepah sikit lah kat dalam tue hehehe
maklum lah musim2 exam nieh sifat malas berleluasa heheheheeheheheeeeee
eh dh melalut kemana nieh huhuhuhu
kita sambung lagi citer pasal exam td orite heheheee
hummmm ok jam dh menunjukkan kul 7.30pg kie n rakan2 yg amik exam pown kuar umah
n pergi menunggu bas huhuhuhuhuhuhuhu
hummmm xlame pown tngguu bus dlm 15 minit jerkkkk heheheehe
heheheh tp lame gak kn heheheeeee
hah sewaktu tgh duduk kie terperasan bus 80 palang heheeh
kie kejar tp nengok bus dh penuh.....
huhu kie naik jerkkkk
tp kawan2 kie x dpt naik sebab bus dh macam sardin dh mase tue heheheee
hummm xper lah diaorg x dpt naik ada bus lain yg boleh diaorg nik
cume kene tnggu jerkk lah kan hehee
hummmm perrrggghhh mase dlm bus kan huhuhuhu pening kie...
mane xnye dh ar dlm bus tue penuh pastu bergesel2 lah pulak ngan perempuan lak tue huhu
ya allah dugaan betul lah huhuhuhuhu
hummm dh lah kene berdiri...
hummmm tp xpew ar hehheehee
hummm ok sesampai jerkkk kat universiti kie terjumpe muaz.....
n kie n muaz terus g ke masjid azhar tuk relex sbb exam kul 12.00tgh hari
mase kie sampai tue bwu 8.30pg heheeeee
ok ar lepak kat masjid lancarkan hafalan huhuhuhuhuhu
hah nengok lah muaz tue tekun dia hafal heheheeeee
hummm yg tgh baring2 tue semua org arab huhuhuhuhuhuhuhu
hummmmm maklum lah 
hummm diorg pown exam gak hehheeeheheeh hummmm
pergghhh mase kat masjid kie mmg ngantuk gilew ar....
huhuhuhu xtido satu hari kn huhuhu bayangkan jerkkk lah
hummmmmm kie ingat boleh bertahan tp dalam kul 9.45pg mata kie pown xleh tahan dh kie tido kejap......
n tersadar pukul 10.15pg hah KEJAP JERRR kan kie tido heheee
hummm tp mmg terasa nikmat lah tido kejap nieh heheeee
hummm walaupown mengantuk lagi hehehehe
hummmm tp tahan jerkkk ar sebab nk exam kan hehehe
hummmm jam skunk dh tunjuk kul 12.30 kie n kawan2 pwon
pergi ke universiti n masuk kat dewan tmpt tngguu nk exam lisan nieh heheheheeh
hummmmmmmmm mmg bising dalam tue huhuhuhuh
masyaalah huhuhuhuhuhu sado jerr lah
hah nieh ar pic mase kat dalam dewan huhuhuhuhu hummmm bising gilew dlm nieh
ssh nk fokus huhu jdi kie amik keputusan tuk amik giliran yg terakhir sbb org pown dh berkurangan 
n senang sikit nk fokus heheeeeee
hummmm perghhh mase kat dlm nieh seram sejuk beb huhuhu 
mcm2 rase tau nk terberak ada, nk terkencing ada, nk terkentut pown ada semua ada ar
huhuhu tangan mmg dh konfirm pucat dh heheeeeeee
tp tyime giliran kie pergiiii arghhh ok alhamdulilah dpt jawab dgn sempurna
hummmmmm walaupown ada yg tergigil2 semasa menjawab tp ok lah kn
dpt jawanb dr pada x dpt jawab huhuhuhu
hummm ok sesudah exam kie balik .... niak bus n kwn kie asyraf yg kat dlm gambar tue 
ajak mkn kan restoran thai hehheehee ok ar kie pown pergi hehehee
sbb mmg perut dh lapar gilew dh mase tue huhuhuhu
hummm kite org mkan nasi putih berlaukkan ikat masam manis, daging masakan thai n tomyan ayam
huhuhuhu n air bandung n nescafe heheheee
hummm perghh mmg kenyang semua td cume kene bayar L.E38 jerkkk
huhuh kie pancung ar ngan kwn kie tue asyraf hehheee
hummm n pas makan ape lagi balik umah n kie terus solat asar cepat2 pastu terus tido sampai ke maghrib
mmmm k lah sampai sini jerkk lah kie nk kongsikan cerita kie tuk hari ini
n kie harap korg terhibur dengan hikayat kie ini hehee
n doakan kejayaan kie n kawan2 eh heheee
hummmm k nnti lau kie ada mase lagi kie update lagi
hikayat kie ini hehehee
k assalamualaikum..........


2 comments:

  1. wah2..bukan maen lg kan..nk exam pon sempt je tulis blog..
    btw, happy to read ur story

    ReplyDelete
  2. hahaha ala time2 tensyen leh ar tulis heheeee

    ReplyDelete