Wednesday, April 28, 2010

:AKHIRNYA:

Hikayat kie kini kembali...
heheheheehhe
hummmmm jam sekarang bwu kul 1.07pgi hehehehehe
hummmm tdi ada kelas tutorial hadis huhuhuhu lame gak hummm
sampai lenguh kaki heheheheeh
tapi apa kan daya exam dh nak hampir so kie kene accapt jerkkk la
hummmm waktu malam yang sejuk... walaupown siangnyer panas terik hehhee
hummm kie nk cerita sikit jerkkk nieh hehehhehee
kie cume nk bagi tau yang kie dh dapat sijil pra  perkawinan heheheheeheeee
hehe setelah 2 hari menjalini kursus alhamdulilah dengan jayanyer
kie dapat menjayakan kursus ini hehehehee
n cube korang nengok gambar kat bawah nie kalau x percaya hehehe
hehe dengan bangga nyer kie nk tunjuk sijil yang kie dapat nieh hehehe
hunnnnn hah nengok betul ok nieh bukan sijil bohong2
nieh sijil betul tau hehehehehe
walauapepown sijil nieh kie kene simpan hehehehhehee
nanti senang kat malaysia x yah nk g kursus lagi hehehehe
heheeh nengok lah gamba sebelah nieh hehehehehehehe
hummm nengoklah kerusi kosong tue agak2 tuk siapa heheh n tuk siapa kah yg sesuai hehehehee
hummm tapi sekrang nk cerita pasal kawin belum boleh lagi lah heheheee lagi pown ekonomi sendri belum tetap lagi hehehehee susuah ar nk jaga anak org nanti hhehehehe so lau nk cerita pasal kawin kawin nieh kene tnngu abis study lah hehehehehehe n korg jgn pulak pandai2 nk gosipkn ngan sape2 hehehehe
hummmm n semua jodoh ditangan allah...
insyaalah perempuan yang baik untuk lelaki yang baik
seperti terkandung didalam surah annur ayat26
ape2 pown doakan kie exam dh nk dekat nieh hehhee n mudahan2 dapt jodoh yang baik amin hehehee
k lah kie nk tido jam dh kul 1.30pg..... k sampai sini jerkk hikayat kie tuk hari ini semoga kite berjumpe dihari dan waktu yang same insyallah



No comments:

Post a Comment