Thursday, March 25, 2010

KULIAH KULIAH KULIAH

assalamualaikum cinta hehehe hummm hikayat kie kembali lagi setelah seberapa lama tidak mengupdate blog ini... tak nk cerita ape ape pown cume nak bagi tau kat pembaca setia yang mane kuliah dah bermula. walaupown kehangatan belum terasa tetapi keseronokkan ke kuliah tue ada lah penting bagi kie.
hum kali nie kie ada 10 perkara untuk sem 2 hummm nampaknyer kene study lebih sikit.
tp alhamdlilah ar sebab unit pakar ada mengadakan kelas tutorial bagi membantu dalam pembelajaran hehe...
n kawan2 sekuliah juga ada membuat study group untuk memantapkna lagi pembelajaran... n alhamdulilah semua itu berjalan dgn lancar nye hehehee
n terima kasih kawan kawan kerana memberi kerjasama dengan baik n jayanye..

hah gambar yang sebelah kanan tue kie n muaz.. kawan se kuliah hehehe hummm mase nieh balik dari kuliah amik gambar dalam bus hehehehee mase nieh ngah panas pulak hehehehe tp sempat jerkkk lagi nk amik gambar kn hehehee hah yang tukang snap masa nieh kie x berapa ingat ar heheh ok..... n gambar yg sebelah kanan tue entah org arab mane entah mse nieh kat dalam kuliah heheheee so boring n mengantok.. hehe nk hilang kan semua perasaan boring n mengatuk kie ape lagi teruskn lah kerja2 neih tok menghilang kn ngantuk heheh... ape kan daya mse nieh dh lah cuaca sejuk memang ar mengatuk kan ....heheh mse dalam kelas terbayang2 katil n bantal kat umah hehheehe
heheh nengok lah sendiri katil kie macam mane x teringat2 mase duk dlm kuliah hehehe nk buat mcm mane oleh kerana tanggungjawab ke kuliah n itu semua adalah penting so terpaksa lah meninggalkn katil buat sementara heheheheeeeee

No comments:

Post a Comment