Thursday, March 25, 2010

FUTSAL.... OR FOOD SOUL.... HEHEHEHEHEEE

Hah hikayat kie kembali sekali lagi dengan cerita cerita mengetai kie di cairo egypt
heheheh hikayat kie kini ingait berkongsi cerita mengenai perlawannan futsal unutk merebut piala exco
walaubagai manapown permainan amat dasyat heheehehe
nk korg akan tergelak bila dengar kumpulan kie sendiri yang bermain heheheee
heheh ada mase kite bermain ada mase kite belajar ada mase kite berehat n semua ada masenyer 
n mase bermain nieh hehe kie nk cerita pown segan gak ar ...heheh rase2 nyer kumpulan kie lah yg paling teruk menerima kekalahan ... mana x nyer ada 5 perlawanan kelima lima perlawanan kumpulan kie kalah hehehee
segan juga ar mase tue.... tp nk tau x name kumpulan kie ape heheeh 
name kumpulan kie ialah kumpulan HARUK TEAM ini semua atas idea sahabat kie sendiri iaitu kierin hehehe 
kite org memang dh jangka akan kalah teruk heheh kite org main pon sje2 jerkk
hehee tp seronok juge ar walaupown kalah 
heheh nie gambar mase sebelum bergerak ke kort futsal hehehe  yang gambar sebelah kiri tu kie ngan aidil hehe nengok ar kaki dia tue huhuh entah lah kenape tetibe leh jadi macam tue hehehe hummm tp ok ar pic nieh smart kan hehehe n gambar yang sebelah kanan pulak kie ngan raqib hehehe mate dia mengantoik lah tue hehehehehe hah tp korg kene tahu yg raqib nih bkn satu kumpulan dengan kie hehehehe
dia kumpulan pensil hahahaha ape2 jerkkk  kan name kumpulan ini hehehehe
hah tu yang sebela kiri tue nampak x???? tue lah kie yang pakai baju merah ngan keruk kepala hehehee
walaupown x pandai main tetapi hati tetap berkata boleh hehehehe 
yang sebelah kie tue anuar hummm dia juge dikalangan kumpulan HARUK TEAM  heheh n kipper haruk team tue naqib hehehe n sory ar pic x berapa jelas kos amik gamba gne phone jerkkk hehe
n ape2 pown kie nk ucap terima kasih bebayak kat kumpulan HARUK TEAM kerana memberikerjasama 
pada kekalahan yang kite terima hehehee
HARUK TEAM BOLEH
heheheheee

No comments:

Post a Comment