Friday, February 5, 2010

EXAM EXAM EXAM DH HABIS YES YES YES HEHEHEHEEE

hah nie lah buku buku kie exam tau huhuhuhuhuhu hummmm bru bru nieh kie ada exam last paper 3hb february huhuhu lame giler lah exam heheh tp alhamdulilah lah kn hehehe sebab kn ada byk mase leh membaca huhuihu hummmm tp kn soalan nyer agak mencabar tau huhuhuh hummmm malas ar nk pikir soalahnyer heheh hummmmm tp yg kat atas tu kitab2 kie hummmm exam bru2 nieh hummmmm 


hah nie lah perkara pertama kie exam huhuhuhu paper yg agak tensyen sekali bile menjawab huhuhu dh lah pertama kali kie exam kat situ huhuhu tp ingat kata2 seorg senior kn dia kate kemenangan pertama seseorang itu adalah ketenangan hummmm alhamdulilah lah kie dapat bertenangan...ha ah lupe plak nk bgi tau name buku nihe hummm nama buku nieh tarikh sunnah nabawiyah..............







hah nieh pulak exam madah ketiga...huhuh alhamdulilah lepas exam kie dapat tersenyum sikit dapat mengubati hati  pada exam yg lepas hehehe alhamdulilah ar mase nieh tajuk2 yg kie target semua keluar huhuhu alhamdulilah hummmmmm leh jawab tp kene doa2 gak lah kn bukan ape tau kie x tau pown jawapan kie tue betul kew x huhuhuhu so kene lah korg tolong kie doa2kn kie selalu tau heheheheheeeeeee hummmm yg nie pulak name buku nihe ulum quran.........




hah nie pulak nuzum islamiah huhuhuhu madah agak susah lah bg kie huhuhu hummm n buku yg paling tebal bg kie huhuh tp kn abg2 senior kate nihe lah madah palinh senang huhuhuhu tp bg kie 50 50 ar x berani nk kate ape2 huhuhuhu so doa jerkkk lah heheheheeh 







hah nieh pulak buku nahu dan sorf huhuhu hummm buku nie same ngan budak syariah huhuhu tp kan soalan syariah kn bile kie nengok kn huhuhu senang gak ar....tp bile time budak usuluddin exam amik ko huhuhu hummmm agak mencabr lah huhuhuhuhu tp ape leh wat dh nasib kite org kn huhuhu kene soalan yang mcm tue.....mgkn besar sikit lah ujian tok kiteorg huhuhuhuhuhuhuhu mase nieh paper yg ke 4....





heheheehe mantiq mantiq mantiq hehehe madah yang paling best bagi kie bile belajar heheheheeheee hummmmmmm exam nyer pown best hehehehe hummmmm sebab kn tajuk yg terget betul2 semua keluar hehehe alhamdulilah eheheheeh hummmm mantiq mantiq....insyallah boleh najah heheheeehheeee.....


hah nieh lah perkara exam paper yg last sekali huhuhuhu hemmmm yg nieh alhamdulilah lah heheheh hummmmmm nk tau x time kite org ngah exam kn ada jerkkk org arab dtg jual syai(teh) huhuhu murah jerkkkk 1L.E jerkkk secawan heheeh mse awal2 exam kie x beli tau...tp last2 exam kie beli heheh saje jerrkkk nk rase syai dia org heheeh ok lah rase cm syai kie buat cume dia punyer teh jerkkk pekat gilerrrr huhuhu tp ok lah dia seimbangkan ngan gula so x berapa pahit n sedap gak ar heheheheeeeee n aBIis jerkkk exam feqah nieh kie rasa lega sgt2 tau...tp x leh ar enjoi sgt sebab sem 2 nanti ada 10 perkara lagi huhuhuhuhu...
so tok pembaca setia blog kie nieh hummmm doa2 kn lah kie tau....exam taun nieh lulus.....x lupe juge kwn2  kie huhuhuhuhuhuhuhuhu


No comments:

Post a Comment