Tuesday, January 5, 2010

TEKSI TEKSI TEKSI


di waktu cuaca dinging ditiupi angin sahara yg sejok huhu kie menunggu teksi untuk ke sebuah tempat yg bernama maktabah darussalam hehehe hummmm bru2 nieh kie ada g maktabah beli buku hummm satu  jekrkk barharga 50L.E hummmm sebelum pergi tue kie tunggu lah bas.....tp x sampai2 so pikir2 buang mase pulak...so tahan teksi jerkkk hehehe nk wat mcm mane kn kie naik jerkkk terus teksi tue nk ckp nk g darussalam huhuhuhu ok dlm teksi tue mcm nk gile beb hehehe dia bawak mcm kat jalan bapak dia lah huhuhu menkut kn heheheeee........hummmm smapi jekkkk kat darusslam kie bayar 3L.E hummm teksi tue pown bla ar heheh ye ar dh dpt duit nk wat ape lagi jaln lah kan xkn nk wat taik pulak heheheee hummm ok kie pown masuk darussalam n beli buku.......hummm org kat darussalam tue baik hati tau hehe alhamdulilah ar...hehehehe hummm lau lah dia x layan kie mmg nk kene maki org arab nieh huhu...........hummm so mase nk balik kie tunggu bus...n mase tnggu bus tue tetibe kn ternampak flight gulft air bru nk naik huhuhu dh lah mase tue 3hb january huhuh tetiba pulak hati terasa sayu huhuhuhu hummm ye lah mse 3hb oktobr 09 mse tue lah hari pertama kie tinggal kan malaysia hhuhu teringat pulak mase kat airport mase tue huhuhuhuhu hummm it ok ar hummmmm kei terdiam sekejap sambil nengok flight tue naik sampai lah dh x nampak n tetibe ada bus 66 lalu kie naik n balik umah hummmm nk citer ape sebenarnyer nk tunjuk teksi meair jerkkk nieh hehehehehe 
 
hah nie pulak teksi canggih sikit ar hehehee yg kat atas tue buruk heheheehe tp bermakna heheheehe yg nieh x pnh naik lagi heheheh hummmm tp mgkn akan naik kowt time kritikal hehehe so xde ape2 lagi nk dikate kn cume kie nk bgi tau exam dh nk hampir so doakn kie n kwn kie semoga berjaya bersama2 ok wasalm ....

No comments:

Post a Comment