Saturday, December 5, 2009

TAMAN TAMAN TAMAN INDAH BERSERI DI HARI JUMAAT HEHEHEHEHE

hai selamat kembali.......hummmmm ari nieh 5hb 12, jam2.03minit ptg waktu kaherah egypt cairo heheh n jam 8.03 mlm waktu malaysia hummm ari nieh kie nk cerita mengenaiiiii hahaha hunn xde ape pown seberanar nyer cme ari jumaat lepas solat jumaat kie g ke sebuah taman yang ada diiiii kaherah nieh hummm mmg lawa kawasannyer hunnn tp kie dpt g kejap jerkkk sbb masa telah memotongi ekekekekeke hummmmmm name taman tue xingat hek sbb bru pertama kali kie g sane hehehe walau pown dkt jerrrrkkkk........hummm nie pergi ssbb ada muzakarah berkelompok/mb heheh hummm nk nengok lagi x gamba nyer jjjjjapppp eh kene lah baca lagi hehehehehee hummm sedikit peringatan hehehehe hummmm jika kite bijak jangan lah kite kedekut ilmu kite..... jika kite krg pandai jgn lah malu bertaya.....n jika kite dh pandai jgn lah jg malas hehehe hummmm ada satu pepatah yg kie buat untuk menaik kn semangat kie balajar kat sini iaitu {bodoh boleh belajar .........malas tiada ubat} so kepada pembaca setia blog kie kn leh jge amik kate2 hikmat nieh heheheh supaya kite boleh amik penting nyer pepatah sewaktu kite berada di alam persekolahan.....hheheheeeee

hah nie mase nieh kie kat sebuah tempat rehat...hummmm kwn ngah makan iessshhhh hummm name roti sini ar hehehe hummm makan ngan hati lembu n sosej heheh hummm sdp tau hummm tp kie leh makan sikit jerkkk sbb lum biasa sgt nk mkn makanan arab nieh heheheh hummm x pew baru jew 2 bulan kie kat sini hah hummmmm btol2 la semalam ari jumaat btol genap kie kat sini 2 bulan sbb btolak dr klia 3 hb sampai bahrain pown 3 hb n sampai egypt 4 hari bualn kan betol2 genap 2 bulan huhuhu hummm kdg2 x perasan pulak kat sini kie dh 2 bulan huhuhuhuhuhuhuhuhuhu hummm ape2 pown korg pembaca blog kie nieh hummm doa2kn lah kie sbb mgkn dlm bulan nieh gak ada temuduga zakat johor..huhhu mintak2 lah dpt hehehe
hah nie kie pown x tau ape namenyer heheheeh hummmnmm dlm senda gurau kwn2 dia org kate ape tau benda tue mangkok ayah pin hahahahaa ape ar diaorg hehe pelik2 jerkkk hahaha hummmmm tp mgkn nieh benda sejarah kowt atau pown sje jerkkk wat perkhiasan huhuhu entah lah hek bia jerkkk la bukan urusan kie hehehehe

hhehehehehe mase nie pown masih didalam taman yang same heheheh hummmmmmm pemandangannyer memang amat lawa hummm udara yang nyaman,,,,,,,,,,,,,segar walaupown jam menunjukkan pukul 2 ptg hehehe hummmm maklum lah musim sekol heheheeh hummm sebenarnye kn mase nieh ngah sejok tau kalah sejok kat cameron higland huhuhu hummm lau nk rase dt glah kat sini huhuhu sbb skunk ngah musim sejok heheheheheh hummmm tp kie x tau lah berapa suhu sejok kat sini huhuhuhu hummmmm ape2 pown kie kene jaga kesihatan sebab dh nk exam..........mgkn bulan satu awal bulan hah kan dh x lame ldi kn so kie kene buat betol2 hummmmmmmmmmm dooooooooooaaaaaaaaa kn kie tau hehehehe


hummmm nk tau x kie rasekan pic nieh lah yang paling lawa bg kie berbanding pic yang lain heheheeh hummm entah lah kie pown x tau kenape yapi mmg pendapat n hasrat n citarasa kie berkata sedemikain heheheh hummmmm sebenarnye tman nieh besr tau tau tp kie g beberapa tmapt jerrkk hummm nanti lau ada mase kie akan g lagi n cari tempat2 yg lebih menarik hehehehe hummm sebelum kie akhiri kalam kie hummm ape hek nk cakap haaaaa hummm sebelum menjelang taun baru hummm selamat taun baru tok semua pembaca setia blog kie hehehe hummmm n jgn lupe taun baru azam mesti baru.....dan pastikan hari ini lebih baik dari semalm.........minggu ini lebih baik dari minggu lepas,,,,,,,,bulan nieh lebih baik dari bulan lepas........n taun nieh lebih baik dari taun lepas dan pastikan taun depan lebih baik dari taun ini ingat pesanan kie nieh heheeh .........................k ada mase n ada benda yang kie nk letak nanti kie letak hummmmm n kie akan sentiasa update blog kie ini tp korg kene lah bagi juge pendapat sikit2 ape yg perlu kie penuh kan untuk blog kie ini...hummm sebab n kadang2 kie buntu idea nk letak ape dalam blog kie hummm nasib baik kat sini kdg2 ada wat program sikit2 so leh lah kie isi blog kie ini hummmm nanti kn lau mse akan dtg macam mane? hummmm berserah saje lah moga2 ada benda yang leh kie isi hehehe k byeeeee jummmpe lagi dimasa lain hari lain waktu lain dlm blog yang same heheheheheh k assalamualaikum.........

No comments:

Post a Comment